2к Никаквеци И Одметници Колекција: Спецификации: Линија + Гранични Области + МАФИЈА ВТОРА

2к Никаквеци И Одметници Колекција: Спецификации: Линија + Гранични Области + МАФИЈА ВТОРА

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Колекцијата 2k Никаквеци И Одметници вклучува : Гранични 2.Спецификации : Линијата.МАФИЈА ВТОРА. за оние кои ги сакаат своите стрелци со предност, Колекцијата 2k Никаквеци И Одметници обезбедува три критички признати фаворити.

Параметри на производот

Стоката во категоријата