Хемија-Тејнер TC2240AF Gal Хемиски Резервоар Покритие

Хемија-Тејнер TC2240AF Gal Хемиски Резервоар Покритие

Во магацинот.
DEN 1279.52
Тековен:

Базените можат да бидат фокусна точка на некоја сериозна забава. Обезбедуваме широк избор на залихи за базен и спа производи значи помалку време и напор одржување и повеќе време уживање во добриот живот. Купете ги нашите производи и оставете ја забавата да започне.Карактеристики хемиски резервоар опфаќа спецификации галон : 50 gal-SKU : BAQP55903 Chem-Tainer TC2240 AF 50 gal Хемиски Резервоар Капак.

Параметри на производот

Стоката во категоријата