Детелина Топката Точка Шило-

Детелина Топката Точка Шило-

Во магацинот.
DEN 143.84
Тековен:

Историјата на детелина датира од 1925 година основана од Г-дин Тошио Окада на 26-годишна возраст и квалитетот отсекогаш бил во првите редови на јадрото на нашата компанија. Нашето име потекнува кога еден млад Тошио Окада додека присуствуваше на колеџ ќе студира во паркот и ќе користи детелина за да ги обележи неговите страници. Кога Г-дин Окада ја основал компанијата се сетил на напорната работа и посветеноста што му била потребна за да успее во студиите и сите детелини заглавени меѓу страниците на неговите книги што го придружувале низ неговото патување. Во 1948 Година Детелина официјално стана бренд. Детелина започна како големо друштво на игли и ракотворби додатоци. Набргу потоа, Детелина стана производствена компанија, со употреба на машини дизајнирани да ја доловат визијата на инженерите за да создадат прекрасни алатки што ги знаеме и сакаме денес. Сосема Ново. 051221521119. Детелина. 876.

Параметри на производот

Стоката во категоријата