Крамер Орто Гел, Рефус 1 8

Крамер Орто Гел, Рефус 1 8

Во магацинот.
DEN 896.00
Тековен:

Подлогата за гел крамер Орто може да се користи секаде каде што е потребна максимална заштита и удобност. Користете го за потковици за истегнување, абсорбентни влошки во ремените на брадата, крофни за покажувачи на колкот и контузии На Клима Уред И ленти за компресија за шини на потколеницата. Спортистите ја ценат заштитата обезбедена од еластичниот полимер, кој ја отклонува силата на ударот и ја штити повредената или чувствителната област. Облогата со Гел орто може да се излади за да се обезбеди ефикасна криотерапија и амортизирање за сите видови спортови. Користете подлога За орто Гел за потковици за истегнување, абсорбента влошки во ремените на брадата, крофни за покажувачи на колкот и контузии На Клима Уред И ленти за компресија за шини на потколеницата. Комплет содржи 2 листови вкупно. Содржина на комплетот : (2) Листови, 1/8" х 12" х 12".

Параметри на производот

Стоката во категоријата