Хејворд Базен СП 1-1 2 2-Насочен Топчест Вентил

Хејворд Базен СП 1-1 2 2-Насочен Топчест Вентил

Во магацинот.
DEN 718.24
Тековен:

Хејворд Топчестите вентили се дизајнирани за максимална ефикасност на протокот и рејтинг на притисок до 50 psi. Тие имаат рачка за бирање за лесно регулирање на протокот и визуелна индикација за поставување на вентилот. Хејворд БАЗЕН СП0722 1-1/2" 2-Насочен Топчест Вентил.

Параметри на производот

Стоката во категоријата