Тркач на патот Блакемор, Крапи Тандер, Оз, бел црн бисер, 12pk

Тркач на патот Блакемор, Крапи Тандер, Оз, бел црн бисер, 12pk

Во магацинот.
DEN 111.84
Тековен:

Тркачот на патот Блакемор, Крапи Тандер во флуоресцентно бело/црн/бисер има цврсто тело кое трае до 10 пати подолго од цевката. Акцијата слична на животот е формулирано за да направи риба штрајк и да се задржи доволно долго за дури и почетник да ја постави куката. Опаците на талентот се 90 степени до телото што предизвикува опашката да се тресе и да се тресе, а има 12 по лента со ленти. Тркач на патот Блакемор, Крапи Тандер, 1/8 мл, бело/црн/бисер, 12pk : Цврсто тело трае до 10 пати подолго од цевката. Акцијата слична на животот е формулирано за да направи риба штрајк и да се задржи доволно долго за дури и почетник да ја постави куката. Опаците на талентот се 90 степени до телото што предизвикува опашката да се тресе и да се тресе. 12 по лента картичка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата