IJDMTOY пушеше леќи за леќи за сите во-едно LED сигнал, резервна копија на обратното и склопот на сопирачките за 2003- Nissan 350Z

IJDMTOY пушеше леќи за леќи за сите во-едно LED сигнал, резервна копија на обратното и склопот на сопирачките за 2003- Nissan

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Еј сопственици на Nissan 350 Z, ова склопување на LED-пушено леќи се ослободи од сигналот за сигнал/резервна ламба за засилување на залихи, за да ви даде ново интегриран сигнал за вртење на LED, резервна копија на обратна сопирачка, ламба за сопирачката и ламба за опашка сите во едно! Ова предводено собрание работи со 2003-2009 Nissan Z33 350 Z за да го зачини автомобилот за да му даде спортски изглед кој е дефинитивно погоден за патеката. Ова LED склопување гарантира дека ќе вртите глави со беспрекорна транзиција меѓу светлината на опашката, светло на сопирачката, светло за свртување на сигналот и функции на обратна светлина. (Демо видео : youtu.be/12juslfpv9o) Инсталацијата вклучува спуштање на долниот браник и после тоа е прилично инсталација на приклучок и игра и едноставна жица. Компатибилен со 2003-2009 Nissan 350 Z за замена на сигналот за пресврт на сигналот/резервните ламби. Напојувани со 24 парчиња со голема моќност на LED светла направени во Јапонија со 6 парчиња килибарни LED светла за светло за вртење на сигналот, 6 парчиња бели LED светла за резервна копија обратна светлина и 6 парчиња црвени LED светла за дополнителна светлина на сопирачката (ака задна магла) Карактеристики. Дајте му на вашиот 350 Z подобро, светло и понапредно LED осветлување (демо видео : youtu.be/12juslfpv9o) (youtu.be/d_bcysh45tu). Директна замена со потребни неколку жици (дојдете со изедначувач за сигналот за вртење на LED, без хипер блиц). Fit 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 03 04 05 06 07 08 09 Nissan Z33 350 Z. Заменете го OEM Дел 26550-CD085 26555-CD085 26550-CD01 A 26555-CD01 A 26550 CD085 26555 CD085 26550 CD01 A 26555 CD01 A.

Параметри на производот

Стоката во категоријата