Нов Итон Купер Жици SI061-W-К Прекинувач Затемнување Бела 600w, секој

Нов Итон Купер Жици SI061-W-К Прекинувач Затемнување Бела 600w, секој

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Клучни Карактеристики Претходно Поставената функција му овозможува на корисникот да се врати на претходното светло или поставката на вентилаторот при вклучување На Светлата Интегрирана контрола на целосен слајд за лесно, прецизно работење Зелената Лер нежно осветлува кога уредот е исклучен, дејствувајќи како ноќно светло Го Заменува стандардниот прекинувач и нуди можности За затемнување Компатибилни со кој било декоратор ѕидна плоча Или неутрална ѕидна плоча не е потребна за инсталирање на меморијата на уредот филтрирањето На интерфејсот Со радиофреквенција На меморијата Е стандардно за сите модели-Слајд Затемнување 600 w блескаво. Еден пол, без претходно поставено. 120/277 В.УЛ и кул наведени. Целосно слајд затемнување 600 вати блескаво. Еден пол, без претходно поставено. 120/277 волт. УЛ И кул Наведени. Нов Итон Купер Жици SI061-W-К Прекинувач Затемнување Бела 600w, секој.

Параметри на производот

Стоката во категоријата