Verizon HTC Desire l char ger брз микро USB 2. кабелски комплет од ixir -

Verizon HTC Desire l char ger брз микро USB 2. кабелски комплет од ixir -

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

IXIR® е регистрирана трговска марка заштитена со законот за трговска марка на САД. Автоматски престанува да се јавува кога капацитетот на батеријата е полн за да се обезбеди безбедност на вашиот уред и долг животен век . Купете само од овластен продавач на Амазон за да добиете оригинален IXIR производ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата