Експерт градинарска градинарска мајка 1,5g повеќебојни живи растенија сонце

Експерт градинарска градинарска мајка 1,5g повеќебојни живи растенија сонце

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Украсете ги вашите надворешни простори со прекрасна есенска боја користејќи годишни мајки со повеќе болни градина. Оваа мешавина од триколорна градина, во пластичен, декоративен пластеник, го прави уште полесно да се украсуваат тремови и патишта оваа сезона. Едноставно ставете го овој засадувач на сончеви, отворени простори или измешајте и совпаѓајте го со постојните контејнери за есен за да создадете уникатна контејнерска маса! За среќни, здрави градинарски мајки, водата доследно сè додека не се воспостави растение. Откако ќе се воспостават градинарски мајки, вода секој втор ден додека почвата не е влажна. Осигурете се да проверите секој ден за време на топлото, суво време. Оплодете ги градинарските мајки еднаш месечно и отстранете ги старите цвеќиња за да промовирате нови цути. • Висина : 16in. • Ширина : 14in. • Барање на светлина : Целосно сонце. • Температура : 0 °. • Цврстина : Харди до зона 5. • Вода доследно, во основата на растението. Проверете секој ден за време на топло, суво време . • Оплодете еднаш месечно. • Цути кон крајот на летото до есен. • Отстранете ги старите цвеќиња за да промовирате нов раст. • Оваа ставка може да се најде само во продавница. Предметот и бојата може да варираат по продавница. Посетете го вашиот градинарски центар за достапност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата