Центричен 612. Премиум Управувач И Суспензија Управувач Прачка Крајот Прилагодување Ракав

Центричен 612. Премиум Управувач И Суспензија Управувач Прачка Крајот Прилагодување Ракав

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Центричните Делови се водечки Производител И снабдувач На резервни компоненти на сопирачките и шасијата Во Северна Америка за патнички возила, лесни и средни камиони, возила со возен парк, возила со високи перформанси и тркачки автомобили под Центрични, Ц-Тек, Позитивни тивки, Перформанси На Возниот парк и етикети За Стоптех. Преку своите оддели За Стоптех и Квалис, Центрик, исто така, снабдува компоненти и системи на десетици клиенти НА ОЕМ и приватни етикети. Со неспоредливо ниво на истражување и развој Во Северна Америка, Центрик ја води индустријата во иновации во технологијата на сопирачки и шасии, откако заработи неколку патенти и десетици признанија во индустријата на патот. Компанијата ужива солиден годишен раст откако е основана во 2000 година, а сега работи со повеќе национални објекти кои опфаќаат над еден милион квадратни метри канцелариски, магацински и производствен простор. Програмата За Шасија На Центрични Делови претставува еволуција и проширување на постојната програма Во Квалис Автомобилство, која е лидер во индустријата од 2003 година. Програмата За Шасија Со Брзо проширување На Центричните Делови во моментов вклучува Над 8.500 Центрични Премиум Скус, како и речиси 2.000 компоненти на стандардната шасија Ц-Тек. Центричен 612.58802 Премиум Управувач И Суспензија Управувач Прачка Крајот Прилагодување Ракав.

Параметри на производот

Стоката во категоријата