Купете сезони - трепет трепет како се прашувам за забава за гости -

Купете сезони - трепет трепет како се прашувам за забава за гости -

Во магацинот.
DEN 0.67
Тековен:

Twinkle Twinkle Како се прашувам 8 пакети за забава за гости вклучува 8 чинии за вечера, чаши, вилушки, лажици, 20 салфетки за ручек, 1 цврста маса на маса. Twinkle Twinking Како се прашувам 8 партиски пакет : вашата забава нема да биде комплетна без ова треперење како се прашувам 8 партиски пакет. Twinkle Twinkle Како се прашувам 8 пакети за забава за гости вклучува 8 чинии за вечера, чаши, вилушки, лажици, 20 салфетки за ручек, 1 цврста маса на маса. Овој производ е изработен од пластика и хартија.

Параметри на производот

Стоката во категоријата