Дорман 977 - Електронско Тело За Гас за Специфични Модели Одговара изберете:, ЏИП WRANGLER НЕОГРАНИЧЕН

Дорман 977 - Електронско Тело За Гас за Специфични Модели Одговара изберете:, ЏИП WRANGLER НЕОГРАНИЧЕН

Во магацинот.
DEN 7262.08
Тековен:

Оригиналната опрема телата за гас често не успеваат од упад на влага и масло и прекумерно абење на внатрешната електроника. Ова тело За ГАС На Dorman OE се одликува со сензор за ефект на Сала без Контакт и заптивка на вратилото за да се спречат идните дефекти. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Нова конструкција-100% нов случај алуминиум, не е повторно произведен, за сигурност и погодност без основно полнење. Директна замена - ова тело за замена на гас со приклучок и игра има подобрени внатрешни компоненти за да спречи идни дефекти. Целосно склопување - секоја единица вклучува нов сензор за позиција на гас за целосна поправка. Квалитетно инженерство-издржливост докажано со над 1 милион циклусни тестови. Години на моделот на возилото Овој дел одговара : Крајслер Пацифика : 2007, 2008 Доџ Дакота : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 Доџ Дуранго : 2007, 2008, 2009 Доџ Нитро : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Доџ Рам 1500 : 2007, 2008, 2009, 2010 Џип Командант : 2007, 2008, 2009, 2010 Џип Гранд Чироки : 2007, 2008, 2009, 2010 Џип Слобода : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 Џип Вранглер : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. Рам 1500 : 2011, 2012 Рам Дакота : 2011.

Параметри на производот

Стоката во категоријата