Генерален Молив Продолжувачот На Молив Скржавец

Генерален Молив Продолжувачот На Молив Скржавец

Во магацинот.
DEN 160.00
Тековен:

За оние омилени моливи премногу кратки и тврдоглави за употреба, или за студиски простори оптеретени со тешко употребливи моливи не можеш да се доведеш до фрлање, Скржавецот е твоето решение. Продолжете го животниот век на вашите алатки и отстранете го кабинетот за снабдување со овој продолжувач на моливи. Скржавецот додава 5 " должина, идеална за уметници и дизајнери, како и за секој што користи моливи. Издржлива конструкција на дрво и метал. Лесно за вметнување и отстранување на моливи. Компатибилен со повеќето моливи од дрво.

Параметри на производот

Стоката во категоријата