- ПРО ТЦС Коленестото Вратило Предниот Печат Се Вклопува изберете: 1989-ГЕО ТРАКЕР, 1998 - ШЕВРОЛЕТ ТРАКЕР

- ПРО ТЦС Коленестото Вратило Предниот Печат Се Вклопува изберете: 1989-ГЕО ТРАКЕР, 1998 - ШЕВРОЛЕТ ТРАКЕР

Во магацинот.
DEN 1.67
Тековен:

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со перформансите и издржливоста професионалци доверба Ги Исполнува или ги надминува сите оригинални спецификации на опремата. Специфичен дизајн на апликација за да се обезбеди совршено вклопување. Дизајниран за опкружување за поправка на запечатување. Потврдено за вклопување, форма и функција. Ненадминат квалитет на кој може да му верувате. Ги вклучува сите делови потребни за завршување на поправката, освен ако не е поинаку наведено. Одговара Изберете : 1989-1997 ГЕО ТРАКЕР 4 Цил 1.6 Л 1998-2000 ШЕВРОЛЕТ ТРАКЕР 4 Цил 1.6 Л 1989-1998 СУЗУКИ СИДЕКИК 4 Цил 1.6 Л 1996-1998 СУЗУКИ Х90 4 Цил 1.6 Л 1995-2000 СУЗУКИ ПОЧИТ 4 Цил 1.6 л 1999-2001 СУЗУКИ ВИТАРА 4 Цил 1,6 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата