Брита Филтер За Вода Од Чешма, Филтри За Замена На Системот За Филтрирање На Вода За Славини, Го Намалува Оловото, Бпа Слободно-Бело, кт

Брита Филтер За Вода Од Чешма, Филтри За Замена На Системот За Филтрирање На Вода За Славини, Го Намалува Оловото, Бпа Слободно-Бело,

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Брита На Тапа Филтер За Вода Филтри Филтри намалување На Мирис и нечистотии се најде во некои чешма води да испорача одличен вкус на вода. Овие филтри се без БПА и се дизајнирани да траат до четири месеци или 100 галони. Практичниот индикатор за филтри ви дава до знаење дека филтерот работи и ве потсетува кога на филтерот му е потребна замена. Еден филтер може да замени до 750 стандардни пластични шишиња со вода од 16,9 мл, намалувајќи го отпадот и трошоците. Намалете 99% олово, хлор (вкус и мирис) и загадувачи на азбест* и добијте вода за пиење со одличен вкус секој пат кога ќе ја вклучите славината. Брита На Славина Чешма Системите За Филтрирање На Вода одговараат само на стандардните славини. Овие единици не одговараат на славини во стилот на извлекување или прскање. Добијте одличен вкус, помалку отпад и повеќе заштеди од Британија. ЛЕСНО и ПРАКТИЧНО : Лесна замена на филтерот со 1 клик На Филтерот За Вода Од Чешма Брита е еден клик подалеку од поздрава, почиста вода со одличен вкус директно од вашата славина. ГО НАМАЛУВА ОЛОВОТО : филтерот без БПА филтрира 60 загадувачи како што се 99% олово, хлор (вкус и мирис), загадувачи на бензен и азбест* тоа може да се најде во водата од чешма. * Намалените супстанции можеби не се во водата на сите корисници . ПОТСЕТНИК ЗА ПРОМЕНА НА ФИЛТЕРОТ : корисен индикатор за статусот на системот ви овозможува да знаете кога филтерот е вклучен и работи и кога е потребна замена. НАМАЛЕТЕ ГО ОТПАДОТ И ЗАЧУВАЈТЕ : 1 филтерот За славина Брита може да обезбеди до 100 литри филтрирана вода од чешма, заменувајќи над 750 стандардни 16 мл. пластични шишиња со вода. Заменете го филтерот за вода од чешма на секои 4 месеци за просечното семејство. ОДГОВАРА НА БРИТАНСКИТЕ СИСТЕМИ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ НА ВОДА од ЧЕШМА : Британскиот Филтер За Вода од Чешма одговара на Сите Системи За Филтрирање На Вода Од Чешма Брита.

Параметри на производот

Стоката во категоријата