Источна Директна Одговара Катализатор Одговара изберете: 2013-НИСАН НВ200, 2015-ШЕВРОЛЕТ СИТИ ЕКСПРЕС

Источна Директна Одговара Катализатор Одговара изберете: 2013-НИСАН НВ200, 2015-ШЕВРОЛЕТ СИТИ ЕКСПРЕС

Во магацинот.
DEN 1.33
Тековен:

Најновата напредна технологија за производство, вклучувајќи автоматизирани работни станици, опрема за заварување со центрифугирање и линии за производство со голема брзина, гарантира дека сите конвертори се изградени според точните димензии и опрема на ОЕ. Оваа технологија, исто така, помага да се одржи водечката во индустријата ефикасност, продуктивност и конкурентни цени. Комерцијалната хемија на НАНО подлогата дава високо ефикасни оптоварувања за пониска цена и подобра ефикасност на конверторот. Источна 41164 Директен Одговара Каталитички Конвертор.

Параметри на производот

Стоката во категоријата