Флувал Вода Регенератор 2. Кт

Флувал Вода Регенератор 2. Кт

Во магацинот.
DEN 127.68
Тековен:

Регенераторот за вода флувал ја прави водата од чешма безбедна за тропските риби со неутрализирање на хлорот, хлораминот и несаканите метали во водата во аквариумот. Формулиран со чисти билни екстракти, исто така видливо го намалува стресот кај рибите предизвикан од транспорт, ракување и аклиматизација. Регенераторот за вода флувал, исто така, ги обложува лушпите и перките за заштита од гребење и исекотини. Го намалува Стресот За Рибите; Комплетен регенератор за вода од чешма; Ги Подобрува водните средини за тропските риби; Ги Отстранува хлорот и хлорамините во водата од чешма; ја прави водата од чешма безбедна за рибите; Палта и ги штити лушпите ги Неутрализира металните токсини; Големина : 1 мл (30 мл).

Параметри на производот

Стоката во категоријата