Екстанг Солидна Пати 2. Цврсто Преклопување На Капакот На Тоното Корицата на Тоното се Вклопува изберете: 2006 - ХОНДА РИЏЕЛИН

Екстанг Солидна Пати 2. Цврсто Преклопување На Капакот На Тоното Корицата на Тоното се Вклопува изберете: 2006 - ХОНДА РИЏЕЛИН

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Цврст Преклопен Цврст Преклопен 2.0 Тврд Преклопен Капак Од Тоне 83825 Тони Цврсто Преклопување 2.0 Тврд Преклопен Тонео Тип На Капак : Цврсто Превиткување Тонео; Време На Инсталација : 15 Минути; Систем За Монтирање : Безбедносните Стеги не обезбедуваат дупчење и нема инсталација на алат; Материјал : 1 инчи. дебела конструкција на рамка од легура;Гаранција : 3 години гаранција; Црна Текстура Боја ХОНДА РИЏЕЛИН SPЛ RС SХ СЕ СПОРТ 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 3.5 L J35 A9 (3471cc) VTEC 3.5 L J35 Z5 (3471cc) VTEC Гас Extang Солидна Пати 2.0 Тешко Преклопување Тонско Покритие 83825 Тонско Покритие.

Параметри на производот

Стоката во категоријата