Волтер Кучето Што Прди: Волтер Кучето Што Прди Џиновска Кукла

Волтер Кучето Што Прди: Волтер Кучето Што Прди Џиновска Кукла

Во магацинот.
DEN 311.20
Тековен:

Нашата Кукла Волтер е желна за забава. Тој е толку симпатичен можеби само сакате да стискате и стискатено, внимавајте! Тој не се нарекува "куче што прди" за ништо. Волтер Кучето Што Прди : Волтер Кучето Што Прди Џиновска Кукла (Друго).

Параметри на производот

Стоката во категоријата