ДРВЈА 3д Печатач Комплет Тефлонски Цевки Црево Метар За Влакно Со Тефлонски Цевки Машина КОМПЈУТЕР ПНЕВМАТСКИ Фитинзи & PC4-Пневматски Фитинзи Сина Компатибилен Со E

ДРВЈА 3д Печатач Комплет Тефлонски Цевки Црево Метар За Влакно Со Тефлонски Цевки Машина КОМПЈУТЕР ПНЕВМАТСКИ Фитинзи & PC4-Пневматски

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

ДВЕ ДРВЈА Комплет ЗА 3д Печатач Тефлонски Цевки Црево 1 Метар за Влакно од 1,75 мм Со Тефлонски Секач ЗА Цевки PC4-M6 пневматски Фитинзи тефлонски сини цевки надворешен дијаметар 4 мм, внатрешен дијаметар 2 мм, што се применува на влакно од 1,75 мм. Ова го прави добро прилагоден за печатење филаменти со поголем или нерамномерен дијаметар, како што се филаменти од дрво и метални снегулки. Повисоките дрвени нишки особено имаат тенденција да бидат "буци," што содржат големи парчиња вистинско дрво.; PC4-M6 и PC4 - пневматско Фитинг за обезбедување на тефлонски во екструдер и топол крај.; Вклучен е и тефлонски секач со дополнително остро сечило за да се осигура дека ТЕФЛОНОТ е исечен рамно од двете страни на какви било дефекти или лази топлина.; Пакет, Вклучувајќи : 1 x 1метар Bowden Цевки, 1 x ТЕФЛОНСКИ Цевка Машина, 1 x PC4-M6 Фитинзи, 1 x PC4 - Фитинзи. Нашата цевка е произведена со користење на најсофистицирана опрема што е моментално достапна. Излегува совршено тркалезно, а дијаметарот останува што е можно поконзистентен. Надворешниот дијаметар на тефлонски сини цевки 4 мм, внатрешен дијаметар 2 мм, кој се применува на 1,75 мм влакно. Ова го прави добро прилагоден за печатење филаменти со поголем или нерамномерен дијаметар, како што се филаменти од дрво и метални снегулки. Повисоките дрвени нишки особено имаат тенденција да бидат "буци", кои содржат големи делови од реа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата