Поли Џеб Поливил Хотел Со Подови, Микро Кукли И Додатоци

Поли Џеб Поливил Хотел Со Подови, Микро Кукли И Додатоци

Во магацинот.
DEN 399.52
Тековен:

Изградете го и прилагодете го вашиот свет со мали дружења и возила Во Поливил! Собери ги сите за неограничени начини за играње (секој продаден одделно, предмет на достапност!. Хотелот можете да го отворите за 4 ката забава или да го преклопите како самостојна продавница за 360 степени на игра!. Ставете ја автоматот( вратата се отвора), креветот, масата и две столчиња внатре или надвор од хотелот за да ја разиграте забавата за раскажување приказни! Хотелот ги вклучува и овие забавни простори за играње : врата на лобито што се врти; лифт што оди до сите катови; соба за банкет со маса што се отвора за да открие вкусна храна; простории за спиење со луксузна бања; балкон; и базен на покривот со плови! Куклите поли и Лила толку многу се забавуваат Во Хотелот Поливил! Со технологијата На Поли Стап, микро поли и лила кукли можат да се држат насекаде во хотелот. Прави одличен подарок за 4 години и нагоре особено оние кои сакаат да истражуваат нови места, патувања и авантури на плажа!. Создадете уште повеќе приказни додека го градите и прилагодувате вашиот свет со мали дружења и возила Во Поливил! Соберете ги сите (секој продаден одделно, предмет на достапност). Поли Џеб Поливил Хотел Со 4 Спрата, 2 Микро Кукли лифт што оди до сите катови; соба за банкет со маса што се отвора за вкусна храна; простории за спиење со луксузна бања; балкон; и базен на покривот со плови!. Хотелот се поврзува со Други Продавници На Поливил (секоја продадена одделно, предмет на достапност) и тротоарите се усогласуваат за да создадат градска улица и цел систем на игра!. Поли Стап технологија им овозможува на децата стап микро Поли и лила кукли насекаде во хотелот со ставање налепница од налепницата (вклучена) и куклите ќе се држат до налепницата каде и да се стават. Ставете налепница од листот со налепници (вклучена) во продавницата и куклите ќе се залепат за налепницата каде и да се стават. Поврзете Ги Продавниците На Поливил и усогласете ги тротоарите за да создадете градска улица и целиот систем на игра! Децата и мајките ќе ја сакаат разноврсноста! Секоја продавница се преклопува компактно и складира парчиња за лесна игра дома или во движење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата