Танц Кралица Костим За Возрасни-Голем

Танц Кралица Костим За Возрасни-Голем

Во магацинот.
DEN 959.84
Тековен:

Танц Кралица Костим За Возрасни-Големовој лош Песочен костим вклучува кадифен врв надвор од рамото, каприс панталони, појас и шал. Овој лош Песочен костим доаѓа Во големини За возрасни Х-Мал, Голем, Плус Големина 1 X, ПЛУС Големина 3 X, Мал, Среден, Х-Голем. Ве молиме запомнете : бојата на оваа ставка може да варира поради својствени варијации во производството или поставките за боја на вашиот компјутерски монитор. Предметот што ќе го добиете ќе биде идентичен или значително сличен на предметот на сликата во оваа листа. Танц Кралица Костим За Возрасни-Голем овој лош Песочен костим вклучува кадифен врв надвор од рамото, каприс панталони, појас и шал. Овој лош Песочен костим доаѓа Во големини За возрасни Х-Мал, Голем, Плус Големина 1 X, ПЛУС Големина 3 X, Мал, Среден, Х-Голем. Ве молиме запомнете : бојата на оваа ставка може да варира поради својствени варијации во производството или поставките за боја на вашиот компјутерски монитор. Предметот што ќе го добиете ќе биде идентичен или значително сличен на предметот на сликата во оваа листа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата