Лиен Алуминиумски Раб ТВТРМ Г-БЛК Г-ДИН УСНА, 1780ТРМ325112Б72

Лиен Алуминиумски Раб ТВТРМ Г-БЛК Г-ДИН УСНА, 1780ТРМ325112Б72

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Ќе бидеме поефикасни во иднина отколку што сме денес. Тоа е она во што веруваме. Ние веруваме дека секогаш постои подобар начин. Секогаш постои подобар начин за правење производи. Ништо не го издвојува вашиот автомобил или ТЕРЕНЕЦ како нов сет на карактеристични сопствени тркала од ТСВ. Во самото јадро, ова сме ние. Тоа може да биде подобар дел, подобри гуми или друга линија во критичен агол. Алуминиумските Тркала ТСВ се основани уште во 1960-тите од Возач На Формула Еден и оттогаш има континуирано вклучување во моторните спортови. Веруваме дека нашите тркала прават повеќе отколку само да го направат светот поубав. Ние се обидуваме да направиме повеќе отколку само да дизајнираме тркала со добар изглед. Веруваме дека тие треба совршено да одговараат на возилото и дека половина милиметар навистина прави разлика. Ќе откриете дека нашите тркала се извонредни по нивниот бескомпромисен квалитет, прецизно инженерство, напредни материјали и револуционерни производствени процеси како и за нивните прекрасни дизајни. Ние веруваме дека квалитетот е важен.

Параметри на производот

Стоката во категоријата