&N Филтер За Воздух На Моторот: Високи Перформанси, Премија, Перат, Замена Филтер: 2014-ХОНДА, 33-3030

&N Филтер За Воздух На Моторот: Високи Перформанси, Премија, Перат, Замена Филтер: 2014-ХОНДА, 33-3030

Во магацинот.
DEN 258.88
Тековен:

К 2017-2018 ХОНДА БР-В2019 Хонда Амазе; 2016-2019 ХОНДА БР-В; 2014-2019 Хонда Сити; 2016-2019 ХОНДА Џез; 2014-2019 Хонда Мобилио; 2017-2019 ХОНДА ВР-В ЕДНОКРАТНО К&Н ФИЛТЕР ВИ ЗАШТЕДУВА ПАРИ : К&Н перат, филтерот за воздух за повеќекратна употреба ќе ви заштеди ДО 125 ДОЛАРИ наспроти КУПУВАЊЕТО ПОВЕЌЕ филтри за Еднократна Употреба (во споредба со msrp ВО УСД ОД СООДВЕТНИТЕ OE ФИЛТРИ ЗА 200.000 МИЛЈИ возење по автопат). ЧИСТЕТЕ ЕДНАШ НА СЕКОИ 5 ГОДИНИ : на филтерот За воздух На Моторот му треба само чистење на секои 75.000 милји под нормални услови за возење на автопат (5 години врз основа на просечните милји возени годишно од 15.000 милји). ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА : Филтрите ЗА Воздух К&Н се произведуваат со издржливи, врвни материјали и најсовремени методи за изградба за да траат цел живот. ГО НАМАЛУВА ОТПАДОТ : над 200 милиони филтри за воздух за еднократна употреба и нивниот отпад од пакување се навиваат на депонии секоја година - филтрите за повеќекратна употреба помагаат да се намали отпадот во нашите депонии.

Параметри на производот

Стоката во категоријата