- Про Гас Тело Заптивка

- Про Гас Тело Заптивка

Во магацинот.
DEN 5855.84
Тековен:

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со перформансите и издржливоста професионалци доверба Ги Исполнува или ги надминува сите оригинални спецификации на опремата. Специфичен дизајн на апликација за да се обезбеди совршено вклопување. Дизајниран и произведен специјално за околината за поправка. Ненадминат квалитет на кој може да му верувате. Потврдено за вклопување, форма и функција. Одговара Изберете : 1990-1995 КРАЈСЛЕР лебарон 6 Цил 3 Л 1990-2000 ДОЏ КАРАВАН 6 Цил 3 Л 1989 КРАЈСЛЕР ЛЕБАРОН 4 Цил 2,5 Л 1990-2000 ПЛИМУТ ВОЈАЏЕР 6 Цил 3 Л 1989 КРАЈСЛЕР ЊУЈОРКЕР 6 Цил 3 Л 1989.1992-2000 ДОЏ големиот караван 6 цил 3 л 1989-1991 КРАЈСЛЕР Династија 6 ЦИЛ 3 Л 1988 КРАЈСЛЕР ЛЕБАРОН 4 ЦИЛ 2.2 Л 1989-1990,1993-1994 ПЛИМУТ ПРИЗНАНИЕ 4 ЦИЛ 2.5 Л 1989 ДОЏ КАРАВАН 4 ЦИЛ 2.5 Л 1989-1989-1994 ДОЏ СПИРИТ 4 ЦИЛ 2,5 л 1989.1991 ДОЏ ДЕЈТОНА 4 Цил 2,5 Л 1989 ПЛИМУТ ВОЈАЏЕР 4 Цил 2,5 Л 1989.1992-2000 ПЛИМУТ ГРАНД ВОЈАЏЕР 6 ЦИЛ 3 Л 2000 КРАЈСЛЕР Војаџер 6 ЦИЛ 3 Л 1991-1992 Доџ СЕНКА 4 ЦИЛ 2,5 Л 1988-1990 доџ СЕНКА 4 ЦИЛ 2.2 Л 1990-1991 КРАЈСЛЕР ТЦ 6 ЦИЛ 3 Л 1988 ПЛИМУТ САНДЕНС 4 ЦИЛ 2.2 Л 1992-1993 ДОЏ ДИНАСТИЈА 6 ЦИЛ 3 Л 1991-1992,1995 плимут признание 6 ЦИЛ 3 Л 1988 КРАЈСЛЕР ДЕЈТОНА 4 цил 2,2 л 1989-1991 ПЛИМУТ санденс 4 ЦИЛ 2,5 Л 1990 КРАЈСЛЕР ДЕЈТОНА 4 ЦИЛ 2,5 Л 1995 ДОЏ спирит 6 Цил 3 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата