Hotешки тркала Deadpool Chimichanga возило

Hotешки тркала Deadpool Chimichanga возило

Во магацинот.
DEN 479.84
Тековен:

Hotените тркала го слават светот на забава со реплики од 1 : 64 скала на популарни возила од имоти како Бетмен, назад кон иднината, Форца и Гранд Туризмо. Овие иконични медиумски возила се овековечени во овој асортиман на дваесет ексклузивни модели за колекционерот за возрасни. Не за употреба со некои комплети на топли тркала. Секој се продава одделно, предмет на достапност. Боите и украсите може да се разликуваат. Hotешки тркала Deadpool Chimichanga Возило : Возрасен опсег : 3 години и нагоре. Hotените тркала го слават светот на забава со реплики од 1 : 64 скала на популарни возила од имоти како Бетмен, назад кон иднината, Форца и Гранд Туризмо. Овие иконични медиумски возила се овековечени во овој асортиман на дваесет ексклузивни модели за колекционерот за возрасни. Соберете ги сите!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата