MaxxHaul Приемник Кука Д-Прстен

MaxxHaul Приемник Кука Д-Прстен

Во магацинот.
DEN 463.84
Тековен:

Изграден од цврсто челично вратило со фалсификувани 3/4 " окови, нашиот Прстен За Приемник На Максхаул Се користи со ремени за влечење за обновување на возилото до 10.000 фунти. Одговара на стандардните 2" х 2 " приемници за накуцване. Цврстата завршница на површината На е-палтото помага да се спротивстави на корозијата. Одлична употреба ЗА АТВ, собереш камиони и многу повеќе. ДА НЕ СЕ КОРИСТИ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ НА АВТОПАТ. Одговара на 2" х 2 " стандардни приемници за накуцване. Идеален за вообичаени апликации за влечење за обновување на возилото. Одлична употреба ЗА СОБИРАЊЕ КАМИОНИ НА АТВ и многу повеќе. Дизајниран да се користи со ремени за влечење. Изграден од цврсто челично вратило со капка фалсификувана 3/4" дебела окова. Завршувањето на површината на е-палтото помага да се спротивстави на корозијата. Бруто капацитетот на тежината на приколката на куката е ОГРАНИЧЕН НА вашиот капацитет за кука.

Параметри на производот

Стоката во категоријата