Квазимото - Ајде Нозе Б в Бум Музика & Мхб-Винил

Квазимото - Ајде Нозе Б в Бум Музика & Мхб-Винил

Во магацинот.
DEN 159.68
Тековен:

Лорд Квас, Мадлиб И Мелвин Ван Пиблс на некоја фантастична, кошмарна планета, тешко се сопнуваат. Како халуцинаторно хип хоп искуство како што веројатно може да се надевате дека ќе доживеете без печурки. Поради некоја причина, ремиксот беше прикажан прв, и, како резултат на тоа беше верзијата прикажана на невидениот албум. Затоа, ѕирнете ја оригиналната верзија-достапна само на овој 12.Лорд Квас, Мадлиб И Мелвин Ван Пиблс на некоја фантастична, кошмарна планета, која тешко се сопнува. Како халуцинаторно хип хоп искуство како што веројатно може да се надевате дека ќе доживеете без печурки. Поради некоја причина, ремиксот беше прикажан прв, и, како резултат на тоа беше верзијата прикажана на невидениот албум. Затоа, ѕирнете ја оригиналната верзија-достапна само на овој 12.".

Параметри на производот

Стоката во категоријата