Ролингс 12 Про Најпосакувана Серија Бејзбол Ракавица, Фрлање Лева Рака

Ролингс 12 Про Најпосакувана Серија Бејзбол Ракавица, Фрлање Лева Рака

Во магацинот.
DEN 0.33
Тековен:

Професионалната Најпосакувана Бејзбол Ракавица Макс Шерцер Од 12 инчи е позната по својата чиста, еластична кип кожа. Исто така е скршен за да формира одличен џеб врз основа на специфичните преференции за играње на неговите сопственици. Врвните модели на денот на играта и про-одделение материјали се обединуваат за да го испорачаат квалитетот и перформансите што ги бараат најдобрите во играта и се потпираат на сезона по сезона. Ролингс Про Претпочиташе Бејзбол Ракавица Макс Шерцер Од 12 Инчи : Бејзбол Ракавицата Макс Шерцер Од 12 Инчи е позната по својата чиста, еластична кожа од кип. Исто така е скршен за да формира одличен џеб врз основа на специфичните преференции за играње на неговите сопственици. Врвните модели на денот на играта и про-одделение материјали се обединуваат за да го испорачаат квалитетот и перформансите што ги бараат најдобрите во играта и се потпираат на сезона по сезона.

Параметри на производот

Стоката во категоријата