Дете О 0 - Броеви Магнатаб

Дете О 0 - Броеви Магнатаб

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Следете ги линиите со магнетното игла и следете ги стрелките за да ги научите основите на пишување броеви. Совршен за вашиот ран математичар; сензорното засилување ќе помогне при раните часови по аритметика и препознавањето броеви. Брише со врвот на прстот, или со повлекување со страната на иглата. Дете О 0-9 Броеви Магнатаб.

Параметри на производот

Стоката во категоријата