Milk®, ултра-пастеризирано 2% намалено масно млеко, fl oz

Milk®, ултра-пастеризирано 2% намалено масно млеко, fl oz

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

A2 Milk®, ултра-пастеризирано 2% намалено масно млеко, 59 fl oz. е вкусно мазно кравјо млеко. А2 млекото доаѓа од крави кои природно произведуваат само протеини А2 и без А1. Објавените истражувања сугерираат дека млекото А2 може да помогне да се избегне непријатност во стомакот кај некои луѓе. Сите крави првично произведоа само протеинот А2. Природна промена се случи пред повеќе од илјада години, што предизвика А1 протеинот да се појави како генетска варијација. Денес, повеќето млеко доаѓаат од крави кои произведуваат и протеини А1 и А2 во нивното млеко. Но, нашето млеко А2 доаѓа од крави кои произведуваат само протеини А2. Почувствувајте ја A2 разликата! A2 Milk®, ултра-пастеризирано 2% намалено масно млеко, 59 fl oz. 100% вистинско кравјо млеко, содржи витамини A & D. природно го содржи протеинот А2. Може да биде полесно за варењето на некои луѓе. Од крави кои никогаш не се третираат со хормон за раст RBST (не е прикажана значителна разлика помеѓу млекото од кравите третирани со RBST и кравите кои не се третираат со RBST). Нашите фарми се валиден за благосостојба на животните.

Параметри на производот

Стоката во категоријата