Момени Лил Мо Класичен Килим За Пријатели Во Градината

Момени Лил Мо Класичен Килим За Пријатели Во Градината

Во магацинот.
DEN 3040.00
Тековен:

Големина Рака зависник. Чист памук. Упатство За Нега. Што се случува кога ќе измешате малку носталгија со малку денес? Добивате колекција за разлика од која било друга..Лил Мо Класик. Возовите, чудните бубачки и дамаск со пресврт ја прават оваа колекција задолжителна. Рачно закачен од чист памук, ' Лил Мо Класик има конструкција со исечена јамка што им дава на мотивите висок/низок ефект и додадена текстура. Премногу слатко! 5.0 стапки. Круг. Рака закачена. Чист памук. Упатство За Нега. Што се случува кога ќе измешате малку носталгија со малку денес? Добивате колекција за разлика од која било друга..Лил Мо Класик. Возовите, чудните бубачки и дамаск со пресврт ја прават оваа колекција задолжителна. Рачно закачен од чист памук, ' Лил Мо Класик има конструкција со исечена јамка што им дава на мотивите висок/низок ефект и додадена текстура. Премногу слатко!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата