Кленгард, КЦЦ44332, Комбинезони-Патент Пред, Еластични Зглобови, Глуждови, Хауба И Чизми, Картон, Бело

Кленгард, КЦЦ44332, Комбинезони-Патент Пред, Еластични Зглобови, Глуждови, Хауба И Чизми, Картон, Бело

Во магацинот.
DEN 2.67
Тековен:

Cleenguard A40 Комбинезони За Заштита На Течности и Честички овозможуваат наместо да инхибираат, овозможувајќи максимална продуктивност и безбедност за вас и вашите вработени. Опремени со качулка и чизми, овие комбинезони се паметен додаток кога му нудите на вашиот тим удобна заштитна облека е задолжителна. Секој заштитен костум со качулка и подигнат доаѓа со патент предни и еластични зглобови и глуждови. Изработен од микропорозен филм што дише за да ги задржи остатоците, неопасните течни хемикалии и сувите честички, материјалот Кленгард А40 им дава на вашите вработени подобра течна бариера и подобра бариера за честички од Дупонт Тивек. Овие комбинезони со качулка и чизми поминуваат нфпа 99 за антистатички материјали, поминуваат ТЕСТИРАЊЕ НА АСТМ Ф1670 за пенетрација на крв и телесни течности и ги исполнуваат стандардите ЗА големина АНСИ/ИСЕА 101-1996. Популарните индустрии кои го користат овој производ вклучуваат авијација, фармацевтско производство, ракување со течности и општо производство. Удобно и заштитно со качулка, чизми, преден патент и еластични зглобови и глуждови. Микропорозен филм ламинат за блокирање на остатоци и неопасни течни хемикалии и суви честички. Подобра течна и честичка бариера од Дупонт Тивек. Овозможува максимална продуктивност. Ги исполнува критериумите на нфпа 99 за антистатички материјали.

Параметри на производот

Стоката во категоријата