1 2 w 12 d 16 H Pescadero Непречен корбел, западен црвен кедар

1 2 w 12 d 16 H Pescadero Непречен корбел, западен црвен кедар

Во магацинот.
DEN 828.80
Тековен:

Нашата рустикална колекција е инстант класика. Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните технологии за изградба на производи од дрво „Дневник и дрва“ што биле во архитектура со векови. Бидејќи нашите производи не се сушат печки, секоја ставка во нашата рустикална колекција е 100% уникатна и ќе ги содржи природните варијации што ги нуди дрвото. Вашата дрвена заграда, Корбел, рафтер опашка, ќе содржи уникатни бои, зрна, текстури, јазли, Сапвуд се издвојува од домовите за сечење колачиња; Користете го семејството на производи за рустикална колекција. 3 1/2 "W x 12" D x 16 "H Pescadero Непречен корбел, западен црвен кедар.

Параметри на производот

Стоката во категоријата