Клучен балисти спорт 4 GB DDR SDRAM меморија модул

Клучен балисти спорт 4 GB DDR SDRAM меморија модул

Во магацинот.
DEN 3679.84
Тековен:

Кога купувате круцијална меморија, купувате директно од најголемиот производител на DRAM во Америка и еден од првите три во светот. Клучна технологија е поделба на микрон. Имаме повеќе од 20 години искуство во индустријата, најефикасен производител на ДРАМ и многу од водечките светски производители на компјутери ја користат нашата меморија. Клучно ја носи истата висококвалитетна меморија директно до вас, крајниот потрошувач. Клучен Ballistix Sport 4 GB (1 x 4 GB) DDR3 SDRAM Memory Module овозможува ефикасно и непречено извршување на сите ваши тешки апликации со максимална продуктивност. Брзина до 1333 MHz со латентност на CL9 за играње на најновите игри и користење на тежок софтвер. 4 GB меморија ви овозможува да имате повеќе програми отворени истовремено. DDR3 SDRAM работи со ефективна брзина на автобусот со минимална потрошувачка на енергија и како резултат, добивате оптимални компјутерски перформанси со подобрена дисипација на топлина на меморијата. 1 x 4 GB модули за сигурна ефикасност на складирање и максимална погодност. 240-пински за подобрена, сигурна изведба на системот со максимална употребливост. CL9 CAS латентност за побрз пристап до потребната локација навремено ефикасен начин. Функција за топлина за максимална продуктивност. Фактор на форма на DIMM со 240-PIN и 4 GB големина на меморија ефикасно го намалува електричното оптоварување на контролорот на меморијата за да се овозможи максимална изводливост. Необјавена обработка на сигнал за сигурна програмбилност на процесорот за лесна оптимизација на дигиталните сигнали.

Параметри на производот

Стоката во категоријата