Предупреди Винч ПЛАНИНАТА ВИНЧ ПЛАНИНАТА

Предупреди Винч ПЛАНИНАТА ВИНЧ ПЛАНИНАТА

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Ова Предупредуваат Индустрии Фиксната Монтажа На Винч се користи за макари од 1500 до 3500 фунти и доаѓа во црно. Обезбедува максимална моќ на влечење со минимален стрес. Завртки директно На структурата На страничната х страна, не е потребно сечење или изработка. Тестирано поле до целосен капацитет на винч за да се обезбедат најдобри стандарди за изведба во индустријата. Монтирање на винч и винч беа дизајнирани како систем за работа заедно, нарушувајќи ја тежината на влечење низ рамката на возилата. Вклучени се сите хардвер и упатства за монтирање.

Параметри на производот

Стоката во категоријата