Скоро природно црвено 14 Пени, хиранганеа и дахлија вештачки цветен аранжман во бургундска вазна

Скоро природно црвено 14 Пени, хиранганеа и дахлија вештачки цветен аранжман во бургундска вазна

Во магацинот.
DEN 3.33
Тековен:

Фенси свежо од градината? Доживејте убавина во текот на целата година со оваа рачно изработена женствена божур, хидранга и вештачка аранжман на Дахлија. Зрели разновидни бобинки се појавуваат од сложено детални цвеќиња со целосен цут во текстурална мешавина од зеленило. Стоејќи на 14 години од бургундска вазна, побарајте внимание на сите што гледаат на неа. Скоро природно 14in. Вештачки аранжман на Peony, Hydrangea и Dahlia во бургундска вазна, црвена/крема : Севкупни димензии на производот : H : 14 in. W : 10 во. Д : 10 во. Имитира природна убавина на цвеќиња. Рачно изработени од најдобрите материјали. Седи во бургундска вазна. Без одржување. Препорачано само за употреба во затворен простор. Вештачките аранжмани се произведуваат со употреба на синтетички материјали и се добро дизајнирани и конструирани за да бидат животни по изглед. Предметот ќе треба да се обликува кога ќе се отстрани од кутијата; Овој аранжман лесно може да се наведнува за целите на преобликување - ве молиме одделете ги и испечете ги ливчињата и стеблата за да се постигне посакуваната полнота. Димензии на вазни : H : 6,5 in. W : 5 во. Д : 5 во.

Параметри на производот

Стоката во категоријата