Super Stacker® Crayon Box, разновидни бои

Super Stacker® Crayon Box, разновидни бои

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Не потдајте ги малите или големите работи со Super Stacker®. Овој систем за заштеда на простор ќе донесе организациски редослед на кој било простор. Неговиот стабилен дизајн е совршен за употреба со или без полици, со тешка пластична конструкција која може да смести големи или тешки предмети. Лесните рачки за заклучување го одржуваат капакот во место и содржината безбедна за транспорт, а забавните варијации на бојата го олеснуваат категоризирањето и разликувањето на содржината. Достапно во најразлични форми и големини!.

Параметри на производот

Стоката во категоријата