Вилсон Спортски производи Демарини Позитац синтетички избледен лилјак Гри

Вилсон Спортски производи Демарини Позитац синтетички избледен лилјак Гри

Во магацинот.
DEN 719.36
Тековен:

Зафатениот зафат на Demarini A6746 е дизајниран да спречи лилјак или мекобол лилјак да се лизне во влажно или суво време. Овој демарини, апсорбирајќи ја влагата, камчињата со кожен лилјак со лилјаци од магла, одговара на лилјаците на 36 инчи и се докажува дека ги намалува вибрациите и замор на рацете. Вилсон Спортски производи Демарини Позитац синтетички избледен лилјак Гри.

Параметри на производот

Стоката во категоријата