Запечатена Моќност Е-986К Премиум Клипен Прстен сет Одговара изберете: 2009-ШЕВРОЛЕТ ТРАВЕРС, 2007-ГМЦ АКАДИЈА

Запечатена Моќност Е-986К Премиум Клипен Прстен сет Одговара изберете: 2009-ШЕВРОЛЕТ ТРАВЕРС, 2007-ГМЦ АКАДИЈА

Во магацинот.
DEN 2.00
Тековен:

Запечатените Делови за Напојување обезбедуваат иновативни дизајни, користат водечки материјали и користат сертифицирано производство НА ISO & QS со цел да испорачаат производи со врвен квалитет кои ги задоволуваат ригорозните барања на денешните модерни мотори. Лице на врвни прстени обложени со Плазма Од најновата генерација-Моли. Го намалува триењето. Многу отпорен на гребење. Строги толеранции. Ги исполнува или надминува оем спецификациите. Дополнителни Карактеристики Роден Дијаметар : 94,00 ММ.

Параметри на производот

Стоката во категоријата