Киде Маринер Противпожарен Апарат Ул Отценети 5БЦ, Сува Хемикалија

Киде Маринер Противпожарен Апарат Ул Отценети 5БЦ, Сува Хемикалија

Во магацинот.
DEN 2304.00
Тековен:

Апаратот За Гаснење Пожар Киде Маринер е погоден за употреба на течности И гасови Од Класа Б и пожари на електрична опрема со енергија Од Класа Ц. Изработен е од лесен алуминиум со цврсто склопување и е опремен со манометар кој обезбедува статус на прв поглед. Апаратот За гаснење пожар Од Класа Б и Ц вклучува и безбедносна игла што лесно се влече и јасна ознака за инструкции напред. Дополнително, има издржлива челична рачка и цилиндерот е обложен со прав за зголемена отпорност на ' рѓа и корозија. Киде Маринер Противпожарен Апарат Ул Отценети 5-Б : Ц Лесен за читање мерач ви кажува дека апаратот за гаснење пожар е наполнет и подготвен за употреба. Исчистете ја етикетата со инструкции користејќи графика за да покажете чекори потребни за ракување со апаратот за гаснење. Безбедносен игла што лесно се повлекува. 'Рѓа и челична рачка отпорна на удари. 2 фунти. агент за гаснење пожар (просек). УЛ - одобрени држач за задржување на ременот. Крајбрежната Стража (Сад) одобрена кога е опремена со испорачана држач за монтирање. Цилиндар обложен со прав за заштита од корозија. Погоден за употреба на течности И гасови Од Класа Б И пожари со електрична опрема Од Класа Ц. Производот за заштита од пожари е опремен со манометар кој обезбедува статус на прв поглед. Произведено од лесен алуминиум и цврсто склопување на алуминиумски вентили.

Параметри на производот

Стоката во категоријата