Франциски Марија Питони ... деинде Епископи Имерија ... Де контроверзис патронорум, нец абеис праесентаторум ад бенефициа & капеланиас кваскумке, & алија реликта пиа .

Франциски Марија Питони ... деинде Епископи Имерија ... Де контроверзис патронорум, нец абеис праесентаторум ад бенефициа &

Во магацинот.
DEN 335.84
Тековен:

Меѓутоа, во одредени случаи, повремена заматеност, исчезнати сегменти или слаби црни дамки може да опстојуваат. Поради гроздобер природата на овие книги, секоја страница е рачно обновена за читливост. Искрено се надеваме на вашето разбирање за предизвиците со кои се соочивме со овие книги.

Параметри на производот

Стоката во категоријата