Карлајл Верса Трева Трева Гума-26Х12Р ЛРБ 4ПЛИ Номинална

Карлајл Верса Трева Трева Гума-26Х12Р ЛРБ 4ПЛИ Номинална

Во магацинот.
DEN 3.00
Тековен:

Дизајниран за сигурно влечење на површините На тревата, Тревата Карлајл Верса користи дизајн на шевронен навртки со 60% поголема длабочина на шарите и дизајн на флотација што ја растера тежината на возилото за влечење без да ја оштети деликатната трева. 26х12. 00Р12 Карлајл Верса Трева Б / 4 Слоја гума.

Параметри на производот

Стоката во категоријата