4-Сезони Вентилатор Мотор Одговара изберете: КРАЈСЛЕР СМЕЛ, ИЗБЕГНУВАЈТЕ СМЕЛ

4-Сезони Вентилатор Мотор Одговара изберете: КРАЈСЛЕР СМЕЛ, ИЗБЕГНУВАЈТЕ СМЕЛ

Во магацинот.
DEN 2.33
Тековен:

Одговара на следниве возила : Фитноте : Без Инвалидска Количка Конкорд 1993 1994 1994 1995 1996 Крајслер Intrepid1993 1994 1995 1996 Крајслер LHS1994 1995 1996 Крајслер Њујоркер1994 1995 1996 Доџ Intrepid1993 1994 1995 1996 орел визија1993 1994 1995 1996 4-СЕЗОНИ Ое Замена ВЕНТИЛАТОР Мотори Одржувајте го вашето возење да работи сигурно ладно со премиум, подготвен за враќање на дизајнот на моторите ЗА замена НА ОЕ од 4 Сезони. Четири Сезони е водечки автомобилски резервен снабдувач на делови од системот за климатизација и ладење.Прецизно формирани според барањата ЗА ОЕ за подготвена вклопување и сигурна функцијапремиум-одделение, високо издржлив дизајн повеќекратни марки и модели опфатени строги процеси за обезбедување квалитет преземени за да се гарантира безбедно, Супериорно Вклопување На производот : Директно Вклопување. Продадена Количина : Продадена Поединечно. Препорачана Употреба : Ое Замена.

Параметри на производот

Стоката во категоријата