Реман 30-Дистрибутер одговара 1971-Шевролет

Реман 30-Дистрибутер одговара 1971-Шевролет

Во магацинот.
DEN 2159.84
Тековен:

Кардонските Преработени Дистрибутери обезбедуваат сигурни перформанси по најдобра цена. Инсталирањето На Дистрибутер НА КАРДОН на Вашето возило ќе осигури дека правилниот напон се пренесува на свеќичките во правилната шема на тајмингот, така што вашето возило ќе настапи по команда. Апликација За Возило : Шевролет Вега 1974-71. Сите компоненти на електронскиот модул се 100% тестирани на компјутер за да се обезбеди целосна функционалност. Компонентите на о.е. со постојано високи стапки на неуспех се 100% заменети или поправени за да се исполнат или надминат перформансите на О. е.. Прецизните толеранции на обработка спречуваат истекување на масло, слаб тајминг, поставување на светлото "Провери Мотор" и предвремено откажување. Автоматизираната опрема за тестирање ја потврдува јачината на сигналот, правилниот поларитет на жичаниот ремен, воздушниот јаз, големината на забот на коленестото коло, како и серпентина за палење и перформансите на пикапот. 100% нови точки и кондензатори инсталирани каде што е применливо. Повторно произведени според строги стандарди за квалитет за да се обезбеди сигурност на производот. Гарантирано вклопување и функција. Ги исполнува или надминува перформансите На О. Е. М.. ОЕ Референца : 059121012А. Одговара Изберете : 1972-1974 ШЕВРОЛЕТ вега 4 Цил 2.3 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Параметри на производот

Стоката во категоријата