БРИТ Без Влажна Вреќа ЗА Полнење ШТО Може Повторно Да Се Затвори ОЗ

БРИТ Без Влажна Вреќа ЗА Полнење ШТО Може Повторно Да Се Затвори ОЗ

Во магацинот.
DEN 415.84
Тековен:

Ниту Еден Влажен Одвлажнувач не е без напор начин да помогне во контролата на прекумерната влажност што доведува до мириси, дамки или корозија на складираните чамци ,v или сезонски домови. Специјалните пелети автоматски ја отстрануваат влагата од воздухот, безбедно депонирајќи ја во пригодниот сад. Одлично за кабини, глави, плакари и други затворени простори. Дизајниран да помогне во спречување на миризливи мириси во складирани чамци, R или сезонски домови. Ја апсорбира влагата во воздухот за да помогне да се спречат мирисите на мувла. Го елиминира мирисот на мувла и другите миризливи мириси. Ги штити чамците во складиштето, куќите за одмор, подрумите и другите затворени простории. Големината од 12 унци е идеална за заштита на кабини за чамци, плакари, мали простории или сефови.

Параметри на производот

Стоката во категоријата