Тик носталгија гф - - мини систем

Тик носталгија гф - - мини систем

Во магацинот.
DEN 1.00
Тековен:

Teac nostalgia GF-350 - мини систем GF-350 има изглед на стар стил на плеер / тјунер за снимање во кабинет, само во минијатурна форма и со модерно додавање на систем ЗА снимање ЦД што поддржува снимање НА ЦД-Р/RW (Фоно НА ЦД, AUX НА ЦД). Пуштете ја вашата музика преку вградените звучници или слушајте преку пар слушалки. Рекордерот има 3 различни брзини со автоматско враќање. GF-350 има И ЛЦД-дисплеј со позадинско осветлување.

Параметри на производот

Стоката во категоријата