Кандидати за тргување со фудбали во Панини, Бластер бокс- врвни дебитанти, вклучувајќи Килер Мареј, Ник Боса и ДК Меткалф

Кандидати за тргување со фудбали во Панини, Бластер бокс- врвни дебитанти, вклучувајќи Килер Мареј, Ник Боса и ДК Меткалф

Во магацинот.
DEN 383.20
Тековен:

- Нови за кандидатите за 2019 година се билет за дебитант во 1998 година (#? D /20 или помалку и билет за дебитант во 1999 година (#? D /20 или помалку)! - Ексклузивно за хоби : Побарајте златни и сребрени билети на вездите и Врвни дебитанти НФЛ треба да ги понуди. - Побарајте инсерти за дебитант на годината, кандидати за МВП, легендарни кандидати, победнички билет и тркалезни броеви. живописен дизајн со задебелени автограми на картички од сите врвни дебитанти. Играчи Инлкод- Патрик Махомес Втори, Бејкер Мејфилд, Езекиел Елиот, Ендру Лак, Бен Ротлисбергер и многу други! - Автограм за ветерански билет - не #? D - Stuck Stubuter Autograph - Max #? D/99 - Билет за плеј -оф ветеран - Макс #? D/99 - Билет за шампион во ветерани - Макс #? D/49 - Ветерански испукан мраз билет - # ? Д/23-Билет за ветерани Супер Боул-Еден-на-еден-Ветерански билет за печатење на билети-Дебитант за дебитант за чисти билети RPS Барате автограми за RPS RPS RPS, кои се печатени на јасен ацетат и вклучуваат на картичка Автограми на врвните дебитанти во НФЛ! - Дебитант за јасен билет RPS - Max #? D/10 Златен билет лов на златни билети од 14 килограми 1/1 на врвните ветерани и дебитанти. - RPS -билет за дебитант - не #? D - никулец на билети за дебитант RPS - Max #? D/99 - Rekie Playoff RPS - Max #? D/99 - Rookie Шампионат билет RPS - Max #? D/49 - Rociakie Craked Ice Ticket RPS - #? D/23 - Дебитант за јасен билет - #? D/10 - RPS RPS RPS RPS - Еден -на -еден - Плоча за печатење на билети RPS - Еден-на-на-ветерански автограм за билети Најдете ги врвните играчи во НФЛ во автограмите за билети за ветерани. - Варијации на билети за потера на дебитант има уникатни елементи за дизајн и уникатна фотографија од стандардните билети за дебитант. Автограмите на кандидатите за МВП ги бараат прекинувачите на играта на НФЛ во сетот за автограм на кандидатите за МВП. Побарајте инсерти што вклучуваат кандидати за дебитант на годината, кандидати за МВП, легендарни кандидати, тркалезни броеви и билет за победа! 8 картички по пакет/5 пакувања по кутија? Во просек, секој не-претходно цени Blaster ќе вклучува 1 картичка за автограм или меморијали и 5 инсерти. Лов на популарни билети за дебитанти кои имаат автограми на врвните дебитанти што НФЛ треба да ги понуди.Фудбалските кандидати се враќаат во 2019 година и ги испорачуваат сите врвни дебитанти и ветерани што ги очекувате од едно од најпопуларните изданија во годината.

Параметри на производот

Стоката во категоријата