Гледајте Како Паѓаат

Гледајте Како Паѓаат

Во магацинот.
DEN 271.68
Тековен:

Алукард еден Од основачкиот член На организацијата Креативни Сокови со седиште ВО ЊУЈОРК/БК снима сега повеќе од една деценија. Неговото најново издание Гледајте Како Паѓаат Е широк спектар на неговата најдобра музика од последните 8 години. Освен снимањето, Алукард е еден од врвните уметници во Њујорк кој има направено Маици, Флаери и корици на албуми за многу познати компании/уметници. Неговото ново издание Гледајте Како Паѓаат содржи оригинални уметнички дела, отчукувања и рими сите Од Алукард. Неговиот стил е многу темен, описен и интензивен. Тој е еден од претстојните емси Во бруклин и ја сподели сцената Со Кит Мареј, Хелта Скелтах, Жедин Хаул ТРЕТИ, Садат Х, Еру Дамаја, УГ (Села Џелас), Џис (Пиромани), Скроти еден, Јак Балз, Групен Дом, Академија Во Бруклин, Киларми, Доживотно, Почитувај го та Бог, Упориште, Принц пол,Ра Грубиот човек, критичаротлудило, диџеј миста синиста, Маста Аце И Многу Други. За повеќе информации За проверка На Алукард и /алукардкреативни сокови. Гледајте Како Паѓаат (ЦД).

Параметри на производот

Стоката во категоријата